Do you want to share your experiences with our Kathorse Rexes?

Feel free to leave a message in our guestbook!

 


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 9=

(18)
>
(18) Emira
do, 9 mei 2019 17:42:14 +0000

Enkele maanden geleden dachten ik en mijn man aan gezinsuitbreiding: we waren toen al met zijn drieën: mijn man, mezelf en Leo, onze eerste cornish rex. Om het nog gezelliger te maken hebben we besloten om een tweede cornish rex te verwelkomen in ons gezin.
Toen kwamen we in contact met Kathia en toen we de zachte blauwe oogjes van Idaho zagen was het liefde op het eerste zicht!
Leo heeft zijn nieuwe kompaan met (te) veel enthousiasme verwelkomd en ze zijn nu onafscheidbaar.
Kathia, bedankt voor alles!
Emira, Ibrahim, Leo & little Idaho

(17) Milan, Mattia en Dorthy
zo, 26 november 2017 21:24:04 +0000

Miauw van miss Hufflepuff.
Ik woon nu sinds februari bij mijn onderdanen Milan, Mattia en Dorthy en ben wel degelijk de koningin van mijn paleis mede door met mijn ijsblauwe oogjes lief te kijken doe ik iedereen smelten. Ik ben in dit paleis terechtgekomen dankzij mijn eerste poezenmama Kathia.

De eerste maanden van mijn leventje werd ik op handen gedragen door Kathia die een nog groter poezenhart heeft dan mijn mensenmama.
Voor Kathia is niks te veel geweest voor mij en mijn broertjes en zusjes en zij staat mijn ‘personeel’ nog steeds met veel plezier met raad en daad bij... alleen het beeldmateriaal dat over en het weer gaat, plaatst me wel steeds in een raar daglicht aangezien ik toch meer doe dan eten, slapen, knuffelen en spelen, maar kan nu niet direct op iets anders komen... ik ga nu snel mijn plaats in de zetel terug opeisen lekker knus en warm bij mijn poezenmeme Amber want zo schrijven is vermoeiend....

Nog even dit, zoek je een kweker met verstand van zaken maar ook vooral een hart van goud dat klopt voor haar rexjes, dan ben je bij Kathia aan het juiste adres!!!!

(16) Kristel - Dirk - Alexi - Lily
di, 16 augustus 2016 06:50:25 +0000

Toen onze eerste rex Sytze zich wat eenzaam begon te voelen, gingen we op zoek naar een goede cattery met een beschikbaar nestje voor ons tweede rexje. Uiteindelijk vonden we er 3! Ik ben normaal gezien een hele slechte beslisser en een eeuwige twijfelaar, maar toch was het niet moeilijk om voor Kathorsegarden te kiezen. Mijn gevoel bleek juist te zitten! De kittens moesten op dat ogenblik nog geboren worden, maar je merkte echt aan alles dat het goed zat! Kathorse Ecstatic Eros werd op 2 september 2015 in een nestje van 4 lieve kittens geboren uit Hymne en Hummer. Van bij de geboorte tot de dag dat Eros mocht verhuizen werden we bij alles nauw betrokken. Dankzij de webcam zagen we onze kleine vriend iedere dag. We werden nauw betrokken bij onze kitten en zagen filmpjes van zijn eerste maaltijd, zijn eerste brokjes, zijn eerste keer in de kattenbak... Kathia weet echt perfect wat ze doet en je mag er absoluut op vertrouwen dat ze enkel en alleen prachtige mooie en superlieve aanhankelijke kittens aflevert. Maar ook daarna staat ze er met raad en daad als je twijfelt. Ze is erg perfectionistisch wat dat betreft en kent het ras door en door. Wij zijn echt heel trots en gelukkig met onze kleine lieve Eros! Hij is echt fantastisch en lijkt heel erg op zijn papa Hummer.

(15) Mireille
ma, 8 augustus 2016 20:59:37 +0000

Coucou Katia.
Je suis très contente de mon bb Shadow né dans ta chatterie le 10 juillet 2015 de maman Bonnie et papa Hummer.
Tu es une personne sérieuse et honnête.
Tous les tests des parents sont ok.
Tu donnes énormément d'amours à tes chats et chatons. Beaucoup d'attention...
Ils sont très bien sociabilise.
Je recommande cette chatterie à tout ceux qui désire acquerir un magnifique rex cornish.
Se sont des chats très intelligents de vrais clowns.
Bonne continuation Katia.
Câlins à tes adorables rex.
Mireille


(14) Stephanie
do, 4 augustus 2016 21:47:31 +0000

Sinds enkele weken hebben we een extra lid in de familie, Yenko. Alles gaat super goed met hem en hij is al volledig gesetteld. We zouden ons geen leven meer zonder hem kunnen inbeelden. Enorm bedankt voor ons schatje en al de goede zorgen die je hem gegeven hebt, echt top!!!!!

Stephanie, Nico, Luna en Yenko

(13) Sabina
za, 25 juni 2016 18:16:35 +0000

Toen we gingen kijken bij de kittens werden we hartelijk ontvangen door iedereen. Wat een genot om naar te kijken. Maar na lang wachten en aftellen zijn ze vandaag door Kathia gebracht. Het zijn zulke lieve mensen en je kan er altijd terecht met vragen. Echt een aanrader voor als je een prachtig ras wil aanschaffen. Groetjes en liefs van fuzzy, nala, Willem en Sabina(12) Hester en Luuk
wo, 17 februari 2016 21:04:40 +0000

Super lieve en gastvrije familie . Waar de kittens in huiselijke omgeving met heel veel liefde worden groot gebracht . We hebben onze Gizmo vanaf december en het is een boefje maar ook een ontzettende knuffel kat. We zijn Super blij met hem . We hebben nog wekelijks contact over hoe het met Gizmo ❤ gaat . Het was de auto rit meer dan waard vanuit Arnhem om onze Gizmo met 6 weken te mogen bewonderen. We voelden ons erg welkom en voelde ons helemaal op ons gemak . Veel liefs Hester en Luuk

(11) Eva
di, 8 december 2015 12:20:16 +0000

Na 13 weken aftellen was het eindelijk zover. Kleine Lucypona (lilac point poesje) kwam eindelijk bij ons wonen.
Ze is ondertussen een goeie week bij mij en heeft zich al geweldig goed aangepast aan haar nieuwe thuis.
Ze komt ook ontzettend goed overeen met mijn hondje Wolf. Ze zijn een plezier om naar te kijken. Lucy is een super lief en zeer aangenaam poesje. Ik zou haar niet meer willen missen. Dankje Kathia en familie voor de goede begeleiding en je vriendschap die je mij gaf en geeft (ook via Lucypona). Groetjes Eva

(10) Karen Van Der Aa
di, 6 oktober 2015 19:45:43 +0000

Ik kan me alleen maar aansluiten bij onderstaande reacties! Kathorse Garden is een fantastische catery :-) Begin dit jaar hebben wij 'Kathorse Chocolate Therapy' alias 'Jefke' verwelkomt in ons gezin. Het is een zeer sociale kater die ondertussen de beste vriend is van onze andere kater 'Ipo'. Ze kunnen absoluut niet meer zonder elkaar ;-)

Wij hebben gekozen voor Kathorse Garden omdat zij heel bewust omgaan in het kweken van katten. Zelf zijn we tegen broodfokkerij. Kathorse Garden is een super goede catery die alleen het beste wil voor de katten/kittens en alle nodige testen laat uitvoeren om zeker te zijn dat alle kittens gezond zijn. Met vragen kan je ook altijd bij hen terecht. Kathia en haar familie zijn super lieve mensen.

Bij hen koop je alvast geen 'kat in een zak' ;-) Je krijgt alle advies die je nodig hebt.

Kathia en familie... doe zo voort!

Karen, Stijn, Ipo en Jefke

(9) Anouk
di, 16 juni 2015 15:33:13 +0000

Kathorse Garden is fantastische cattery!

Wij zijn zelf de trotse ouders van Teddy (Kathorse Crème Brulée) en hadden het niet beter kunnen treffen. We zijn helemaal verliefd op haar en ze doet het geweldig en ze is ook nog eens een prachtige rex!

Wij voelden ons meer dan welkom toen we haar kwamen bezoeken en ik had zoveel vragen en ze konden alles beantwoorden met zoveel goed advies.
Het gaat Kathorse Garden echt om het verbeteren van het ras - gezondheid staat bij Kathorse Garden voorop (waarbij kosten nog moeite gespaard worden) en ze hebben er zoveel plezier in! De katten zijn stuk voor stuk prachtig en groeien op in de woonkamer met veel liefde, zorg en aandacht. We hebben nog steeds goed contact en ik weet dat ik altijd bij ze terecht kan!

Wij kunnen Kathia en haar familie als Cattery meer dan aanbevelen!

Anouk, Frans & de kinderen>