Kittens november 2023: Oeps-nestje Kitana x Yoshi

Kitana heeft op 13/11/2023 drie zwarte poesjes op de wereld gezet

GIC Kathorse Kinky Kitana: Seal point (draagt chocolate) bloedgroep B
Ch Yantai Mon Sasti JW (Yoshi) : zwart (draagt verdunning) bloedgroep AA

Kitana bewees zich weer eens als een echte “sekspoes” en slaagde er zeer vlotjes in om Yoshi via 1 enkele dekking te verleiden tot het vaderschap van zijn eerste 3 kittens. Helaas had Kitana opnieuw geen druppel melk en moesten Dries en ik dus na de eerste verplichte dag flessenvoeding en gedoneerd serum als colostrum (om neonatale iso-erythrolyse te vermijden – Kitana is bloedgroep B en Yoshi AA) dag en nacht verdergaan met voeden.

Jammergenoeg ontbrak niet enkel de moedermelk, maar ook het grootste deel van de moederzorg door Kitana (gelukkig voorzag ze wel in warmte en affectie) en kwam dus ook quasi de gehele verzorging en stoelgang-stimulatie op onze schouders terecht. Het waren zéér pittige weken.
Twee poesjes overleden in de eerste week. De kleinste van de drie bleef dapper vechten, doorheen constipatie, doorheen pijnlijke darmpjes, doorheen haar naveltje dat plots ontstak, haar anusje dat zeer pijnlijk ontstak, de klysma’s die ze om 4u ’s nachts moest doorstaan. Het resultaat: een koppig, aanhankelijk, ijzersterk en ronduit brutaal poezemeintje. Poezepoezemeintje, wat een periode.

Omdat je naam met een T moest beginnen, ben jij het volledige thema van dit nest geworden, kleine poezemein: TOESSEMEIN 

– 1 zwart poesje: Kathorse Toesse Toesse Mein “Toessemeintje” (niet beschikbaar)

Kitana werd intussen gesteriliseerd. Ondanks dat zij prachtige kittens met een fluweelzachte en blijvende vacht gaf, is het onhaalbaar om telkens zelf 4-5 weken dag en nacht melk te geven of haar uitgerekend te combineren met een andere moederpoes die de zorg op zich moet nemen. Bedankt voor de mooie kittens Kitana, geniet nu maar van je pensioen in onze luie zetel 🙂