Heeft u een Kathorse kitten?
Laat ons weten hoe het gaat en wat uw ervaringen zijn!

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek!


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 9=

(17)
<
(7) jo aalst
di, 3 maart 2015 00:51:28 +0000

beste kathia

proficiat met je leerrijke website, was en ben nog zeker geen kenner, maar interesse in de cornish rex is bij deze zeker gewekt ! hoop eerstdaags eens een bezoekje te mogen brengen aan de kathorse garden om te zien of alles wat je hier zo leuk beschrijft ook daadwerkelijk zo is ! niet dat ik er aan twijfel :) succes met de verdere uitbouw alvast van je cattery

(6) Mariska Lintjens uit Maarn, Nederland
do, 23 oktober 2014 22:04:31 +0000
url 

Kathia heb ik leren kennen als een zeer bekwaam persoon. Zij heeft zich goed verdiept in het ras en weet uitstekende combinaties te maken. Haar enthousiasme voor de Cornish rex is erg groot.
De krullenbaby’s heb ik bij haar thuis kunnen bewonderen, ze groeien in een perfecte omgeving op om zich goed te kunnen ontwikkelen en ze worden goed voorbereid op hun latere leventje bij de nieuwe baasjes. De Cornish rexen komen aan liefde en aandacht niks te kort!
Wat ik ook zo fijn vind is dat Kathorse alle ouderdieren voorafgaand aan een nestje laat testen op de erfelijke ziektes HCM en PKD (hart en nieren). Dit gebeurt mijns inziens nog veels te weinig bij de Cornish rex, een groot pluspunt om voor Kathorse te kiezen. Bij Kathorse is elk toekomstig baasje verzekerd van een geweldige Cornish rex, een Cornish rex hoe dit prachtige kattenras hoort te zijn! Ga zo door Kathia!


(5) Vabank PL
za, 6 september 2014 17:55:14 +0000
url 

Hello!

Lovely website and wonderful cats! Congratulations! :)
We wish you all the best in breeding!

Best wishes from Poland,
Sylwia & British Cats from Vabank *PL

(4) Barbara Morrow, California USA
di, 12 augustus 2014 23:51:45 +0000
url 

Lovely Website and beautiful Cornish Rex. Bonnie is wonderful!(3) anita
di, 29 juli 2014 10:45:21 +0000

Ik ben het erg blij met Barbossa, wat een geweldig lief karakter heeft hij!

Sinds december (2013) heb ik een Cornish rex, ik vind het zo'n geweldig ras dat ik er graag nog een rexje erbij wilde.
Via Rexflowers ( waar mij eerste rexje Gypsy vandaan komt) is mij cattery Kathorse aanbevolen.
Het leuke is dat Gypsy en Barbossa dezelfde vader hebben namelijk; Cupido.
De 2 halfbroertjes kunnen het erg goed met elkaar vinden en zijn vanaf het moment dat Barbossa kwam onafscheidelijk van elkaar.

Ik heb Kathia leren kennen als een zeer betrokken en enthousiaste fokster, zij vind het heel belangrijk dat de Cornish rex een gezond ras blijft met een puur karakter. Ik kan daarom deze cattery van harte aanbevelen.

(2) Sofie, Gent
wo, 23 juli 2014 20:09:42 +0000

Jarenlang droomden mijn echtgenoot en ik van een cornish rex. We lazen boeken, zochten op het internet, bezochten shows en catteries. Toen ik op deze website foto's zag van Hymne à la Beauté de Baudelaire, werd ik verliefd op deze uitzonderlijke kattin. Kathia vertelde me aan de telefoon dat Hymne nog niet gedekt was, maar dat we haar zeker mochten bezoeken. In Wetteren maakten we kennis met deze kattengodin en haar vriendelijke personeel. Kathia bleek enkele jaren dierengeneeskunde achter de rug te hebben en over een zeer grote kennis van het ras te beschikken.

Gedurende de dracht van Hymne hoopten wij geselecteerd te worden voor een kitten(s) en we maakten via foto's kennis met de prachtige vader: Rex Flower's Cupido. Kathia vond het belangrijk dat we alles ontdekten over de vader en de voorouders van het koppel en zo verdiepten wij ons in de stamboom van beiden. Ze leerde ons alles over verzorging, voeding, veiligheid, medische kwesties nadat wij de bevalling via filmpjes en foto's mochten meevolgen gedurende de spannende nacht van de geboorte! Na ettelijke gesprekken en een bezoek aan onze woning werden wij gelukkig gekozen als kopers van twee broertjes: Kathorse All-Star Kallibunker (crème) en Kathorse Knightly Ariel (lilac). Ze bracht zelf de kittens bij ons en is intussen al meermaals op bezoek geweest bij de nu éénjarige katertjes. De vaccinatie en ontworming werden door haar opgevolgd en ook over het opstellen van het contract waren we zeer gelukkig met de correcte samenwerking.

Nog steeds bel ik Kathorse Garden regelmatig om verslag uit te brengen van het wedervaren van onze allerliefste katers of om tips te vragen. Kallibunker is uitzonderlijk aanhankelijk en Ariel heeft het zachtste vachtje ooit. Deze jongens komen zelfs gezellig bij ons onder de douche staan en worden graag in een handdoek gewikkeld nadien! Ondanks onze voorbereidingen bleek de cornish rex een nog ongewoner huisdier dan we al dachten. Het meest gelukkig ben ik met de sterke medische bekommernis van Kathia die enorm investeert in het testen op afwijkingen wat niet vanzelfsprekend is bij alle catteries. Ze spaart kosten noch moeite om simpelweg het ras gezonder maken. Aangezien wij als dierenliefhebbers vreesden voor de verhalen over broodfokkers zonder ethische bezorgdheid, hebben wij bij Kathorse Garden alles gevonden wat we belangrijk achtten bij de aanschaf van kittens.

Summary in English: We thought about the cornish rex during many years and then finally decided after discovering Hymne à la Beauté de Baudelaire on this website, a real goddess. A dream became true when Kathia appointed us as the future owners of two stunning brothers. We even followed their birth via video's and nightly text messages as soon as Hymne was in labour. Kathia knows a great deal about medical care and has a great ambition to improve the breed's health. This friendly cat whisperer learned us all about the breed and its needs, and still guides us in taking care of our beloved boys. The ethical question was important to us, since we heard a lot about breeders who only care about the money. Kathorse Garden turned out to be extremely reliable and attentive, exactly what we hoped for. We couldn't be happier with our Kathorse Knightly Ariel and Kathorse All-Star Kallibunker, now one year old!

(1) Diny uit Breda
wo, 23 juli 2014 17:11:36 +0000

Ik ben nu ruim een week het baasje van Joep. Een lief, aanhankelijk rexje uit de cattery van Kathorse Garden.
Als pas beginnend fokster heeft Kathia heel goed werk geleverd. Ik ben dan ook superblij met een kitten uit haar B-nestje.

<